Název | Množství a jednotka |
---|---|
brambory | 3 ks větší |
mrkev | 1 ks střední |
celer bulvový | 1/8 ks z větší |
petržel - kořen | 1 ks menší |
kapusta hlávková | 1/4 hlávky men |
majoránka | l lžička |
česnek | 1 stroužek |
sůl | dle potřeb |
sádlo | l lžíce |
hladká mouka | 1 lžička vrc |
studená voda | 1 litr |
Postup: S dostatečným předstihem si vytáhneme z lednice máslo. Připravíme si dvě... zobrazit recept
Postup: Kuřecí prsa nakrájíme na menší kousky o velikosti cca 5x5 cm. Kousky masa mírně... zobrazit recept
Postup: Mrkev, bulvový celer, kořenová petržel, hlávková kapusta,to vše nastrouháme na... zobrazit recept
Postup: Mandle povaříme ve vroucí vodě cca minutu a ještě horké oloupeme. Když... zobrazit recept
Postup: Bůček nakrojíme na plátky, prosolíme, potřeme grilovacím kořením , kmínem a... zobrazit recept
Důležité královské město, které má v historii mnoho důležitých událostí. Loket nad Ohří je město na Sokolovsku, které vás svou krásou uchvátí. Historie tohoto města sahá až do 12. století, poté se Loket pomalu stává... zobrazit článek